MUZIK KAMI

sebenarnya takde pape yg aq nk tulis kt blog nie :) idea untuk menulis pon mcm da takde mybe ade something kot . okelah aq nk cerita tentang muzik , aq ade geng muzik kalau dikire mmg da cukup nk buad band . kitorg bercadang nk buad band , nama band suda dicadangkan iaitu BAND KOK , nama unik beb ! skaly dga mcm BENGKOK pon ade , mcm BANGKOK kt THAILAND pon ade haha . 

INILAH GENG AKU



vocalist 1 : aku (fad)

rahmat : vocalist 2

apiz : lead guitar 

muazzam : drummer/lead guitar



vocalist 1 & 2

TIADA DALAM GAMBAR
*PAIS : RYTHM
*HIJAZI : BASSIST
gambar mereka takde , ape yg dorg malu sgt nk amik gmba ? aq tuam jugak muka dorg nie :D
band ini dibuad atas dasar suka suka , masih banyak kami perlu belajar :)

B O T A K

pada tanggal 8 FEBRUARI 2011 , tiga sekawan ( fad , pahan , ejat ) dengan spontan membotakkan kepala masing-masing . kejadian ini tidak dirancang sama sekali - ayat karangan-
aq tgk da mcm dekat cite 3 BUDAK BOTAK lah , haha :D